Charkbrickan

VECKANS INNEHÅLL, LAGOM SMÅPLOCK FÖR TVÅ PERSONER

Vecka: 24
 

Tre sorters chark
 
Spianata Al Tartufo. Typisk spianata salami smaksatt med tryffel. Med mellangrovt malet kött och en lite söt smak. Från Sorrentino i Italien.

Stagionata Coppata. Coppa kommer från en av de mest aromatiska delarna av grisen nämligen karrén. Detta gör att den blir saftigare än vanlig lufttorkad skinka. Lufttorkad i ca 6 månader på samma vis som parmaskinka.  Från Casa Modena i Italien.

Pick Salami. Klassisk ungersk salami från staden Szeged. Kallröks över en eld av utvald bokved och lufttorkas i 90 dagar. Från Pick i Ungern.
Två sorters ost.
 
 
Två sorters ost

Cheddar Seriously Strong Vintage. Smakrik kraftig cheddar med toner av karamell. Lagrad i 18 månader. Från Seriously Strong i Storbritannien.

Pecorino Su Sardu Crosta Fiorita. Pecorino Sardo produceras i Macomer, Sardinien, lagrad i minst 8 månader. Jämfört med Pecorino Romano så är Sardon inte lika torr. Från Gloria i Italien.

 
Detta levereras med.

Marinerade grekiska oliver.

Kökets marmelad.


Pris 150:-

 

 
Boka din bricka för avhämtning på fredag.

Beställ din kasse innan fredag kl 8.00 via antingen boka@aroscatering.se eller via telefon 021-830200 

Öppettider

Butik
Måndag-onsdag 08:00 - 15:00
Torsdag-fredag 08:00 - 17:00
Lördag 11:00 - 14:00
Catering
Måndag-söndag 06:00 - 00:00
Lunchservering
Vardagar 11:00 - 13:30
Frukost
Vardagar 08:00 - 11:00