Charkbrickan

VECKANS INNEHÅLL, LAGOM SMÅPLOCK FÖR TVÅ PERSONER

Nu tar charbrickan sommar uppehåll.

Vi återkommer med denna precis som med våra luncher under augusti.

 

 

Här nedan visas en gammal charkbricka för att visa vad som ungefär ingår. 

 

Vecka: 
 


Tre sorters chark
 
Spianata Al Tartufo. Typisk spianata salami smaksatt med tryffel. Med mellangrovt malet kött och en lite söt smak. Från Sorrentino i Italien.

Stagionata Coppata. Coppa kommer från en av de mest aromatiska delarna av grisen nämligen karrén. Detta gör att den blir saftigare än vanlig lufttorkad skinka. Lufttorkad i ca 6 månader på samma vis som parmaskinka.  Från Casa Modena i Italien.

Pick Salami. Klassisk ungersk salami från staden Szeged. Kallröks över en eld av utvald bokved och lufttorkas i 90 dagar. Från Pick i Ungern.
Två sorters ost.
 
 
Två sorters ost

Cheddar Seriously Strong Vintage. Smakrik kraftig cheddar med toner av karamell. Lagrad i 18 månader. Från Seriously Strong i Storbritannien.

Pecorino Su Sardu Crosta Fiorita. Pecorino Sardo produceras i Macomer, Sardinien, lagrad i minst 8 månader. Jämfört med Pecorino Romano så är Sardon inte lika torr. Från Gloria i Italien.

 
Detta levereras med.

Marinerade grekiska oliver.

Kökets marmelad.


Pris 150:-

 

 
Boka din bricka för avhämtning på fredag.

Beställ din kasse innan fredag kl 8.00 via antingen boka@aroscatering.se eller via telefon 021-830200 

Öppettider

Butik
Vardagar 08:00 - 15:00
Catering
Måndag-söndag 06:00 - 00:00
Lunchservering
Vardagar 11:00 - 13:30