CATERING SEDAN 1991

Charkbrickan

VECKANS INNEHÅLL, LAGOM SMÅPLOCK FÖR TVÅ PERSONER

Vecka: 42

 

Tre sorters chark

 

 
Soppressa All Aglio. Salami smaksatt med färsk vitlök & lufttorkad under flera månader. Från Sorrentino i Italien.
 
 
Prosciutto Crudo. Lufttorkad mellan 11 och 14 månader. Mild och klassisk, tillverkas enligt samma principer som parmaskinka. Från Sorrentino i Italien.
 
 
Salami Chorizo Iberico. Lufttorkad chorizo av Ibericogrisen (pata negra). Lufttorkad i ca 3 månader. Bogbitarna är marinerade med paprika. Mild med en viss sötma. Från Estripe Negra i Spanien.
 
 
 

 


Två sorters ost
 
Chevre Argental. Mjuk vitmögelost från Lyonregionen framställd av pastöriserad getmjölk. Den sexkantiga formen är ett kännetecken för denna krämiga ost med sin naturliga ytterskorpa. Fin smak utan att vara för stark. Från Argental i Frankrike.


Comté. Framställd av opastöriserad komjölk med nötaktig smak, rik arom och sötaktig eftersmak. Lagrad i 5-6 månader. Från Fromi i Frankrike.
 
 

  

Detta levereras denna vecka med.

En mix av oliver från Grekland & Spanien.

Kökets marmelad.
 

 

Pris 150:-

Går att hämta på fredag mellan 11:00 och 17.30
På Kranbyggargatan 3 på Hälla (samma hus som Brynolf Bagare)
 
Förboka din kasse
via mail, boka@aroscatering.se
via telefon. 021-83 02 00

Öppettider

Butik
Måndag-torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:30
Catering
Måndag-söndag 06:00 - 02:00
Lunch
Vardagar 11:00 - 13:30