CATERING SEDAN 1991

Recept

Pasta con funghi e tartufi.


4 personer

500g Pasta Penne Rigate.
400g Färska champinjoner.
6 dl Vispgrädde.
1-2 msk Olivolja.
2 tsk Tryffelpasta.
Svartpeppar.
Salt.
Vittvin.
 
Gör så här
 
Koka upp pastan i rikligt saltat vatten.

Koka nästan klar och slå av vattnet genom ett durkslag.

Häll tillbaka pastan i kastrullen & ha i lite olivolja i pastan och låt den stå med locket på tills såsen är klar.

 
Dela & skiva champinjonerna i ca 5mm tjocka skivor.
Fräs champinjonerna i olivolja, tillsätt 2 tsk tryffelpasta & slå över grädden.
Låt koka ihop en liten stund & smaka av med salt, peppar & en liten skvätt vitt vin.
Tillsätt om så önskas även mer tryffelpasta.
 
När såsen är klar vänd ner pastan i såsen, toppa med persilja och ny riven parmesan.
Klart att servera.

Öppettider

Butik
Måndag-torsdag 10:00 - 14:00
Fredag 10:00 - 17:30
Catering
Måndag-söndag 06:00 - 02:00
Lunch
Vardagar 11:00 - 13:30