Charkbrickan

VECKANS INNEHÅLL, LAGOM SMÅPLOCK FÖR TVÅ PERSONER

Vecka: Kommer åter i januari
 
Exempel på vad brickan innehåller enligt nedan. 
 
Tre sorters chark
 
Salami Chorizo Iberico. Lufttorkad chorizo av Ibericogrisen (pata negra). Lufttorkad i ca 3 månader. Bogbitarna är marinerade med paprika. Mild med en viss sötma. Från Estripe Negra i Spanien.

Capocollo. Lufttorkad fläskkarré som har gnuggats in med salt, peppar och toskanska örter. Får sedan torka och mogna under cirka tre månader, det är då den utvecklar sin unika smak och fylliga arom. Från Gelli i Italien.

Spianata Al Tartufo. Typisk spianata salami smaksatt med tryffel. Med mellangrovt malet kött och en lite söt smak. Från Sorrentino i Italien.


Två sorters ost

Manchego Don Juan 6 mån. Klassisk spansk hårdost gjord på fårmjölk från tillverkarens egna gårdar, lagrad i minst 6 månader. Har vunnit pris flera gånger i World Cheese Awards. Från Dehesa De Los Llanos i Spanien.

Pecorino Su Sardu Crosta Fiorita. Pecorino Sardo produceras i Macomer, Sardinien, lagrad i minst 8 månader. Jämfört med Pecorino Romano så är Sardon inte lika torr. Från Gloria i Italien.


 
Detta levereras med.

Marinerade grekiska oliver.

Kökets marmelad.


Pris 150:-

 

 
Boka din bricka för avhämtning på fredag.

Beställ din kasse innan fredag kl 8.00 via antingen boka@aroscatering.se eller via telefon 021-830200 

Öppettider

Butik
Vardagar 08:00 - 15:00
Catering
Måndag-söndag 06:00 - 00:00
Lunchservering
Vardagar 11:00 - 13:30
 
Julstängt 22 22/12 - 6/1 Stängt
Nyårsafton, öppet för er som har förbeställt. 31/12 12:00 - 18:00